Dupla címek keresése és törlése


Software dupla címek
kereséséhez és törléséhez


  • DeduplicationWizard 4.2: Áttekinthető, különösebb szaktudás nélkül kezelhető program Excelben lévő dupla címek kereséséhez. A dupla címek után a postai címen, a telefonszámon és/vagy az e-mail címen keresztül lehet keresni, méghozzá egy címlistán belül vagy akár két címlista között, mint ahogy ez például a reklámelutasítók listájánál szükséges. Csak Excel-fájlok dolgozhatóak fel.
  • DataQualityTools 4.2: A DeduplicationWizarddal szemben a DataQualityTools több lehetőséget nyújt a dupla címek utáni keresésnél és még ezen túl is egy sor további funkciót a címadatok feldolgozásához, például funkciót az adatmezők összefoglalásához. Az Excel-fájlok mellett Access, dBase, szövegfájlok, VistaDB és adatbázis szerverek mint a MS SQL Server, Oracle, IBM DB2, MySQL és a PostgreSQL is feldolgozhatóak.
  • BatchDeduplicator 4.2: A BatchDeduplicator lényegében a dupla címek keresésére vonatkozóan ugyanazokat a funkciókat tartalmazza, mint a DataQualityTools. Mint ahogy a DataQualityToolsnál is, nagy adatbázisok dolgozhatóak fel, rendszerint néhány millió adat nem jelent problémát. A projektek tervezhetők és elláthatók egy kivitelezési időponttal, amelyet a program például minden kedden 17:00 órakor hajt végre.

Dupla címek keresése és törlése